pris per person Från 3 750/ 3 dgr

Ladies Hotell/ Spa-paket inkl. flyg, massage, middagar, transfer, Hotel Galaxy **** Kraków, 3 dagar

Kraków
Ladies- sparesa

Hej tjejer! Drömmer ni om att uppleva en skön sparesa och samtidigt besöka en vacker stad? Då är denna spa-paketresa till charmiga Krakóws ett perfekt val för er!

Pris
Rum 01.04-31.10 01.11-31.03
Dubbelrum 4480 kr/pers 3750 kr/pers

Längtar ni efter att unna er en skön sparesa med välgörande behandlingar samtidigt som ni tycker att det skulle vara trevligt att uppleva en vacker storstad med massor av kultur och sevärdheter, då är denna resa ett perfekt val för er!  Här kan ni äta och dricka gott på hotellets förstklassiga restaurang och promenera på Gamle stans mysiga gatorna med de charmiga småbutiker, eller kanske shoppa loss i Krakóws moderna shoppinggalleria, Galleria Kazimierz som ligger bara ett stenkast från hotellet? 

Ni får inte heller glömma att ta med era badkläder för en avkopplande och regenererande stund i jacuzzi, bastu eller i hotellets pool.

I priset ingår
 • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Malmö till Kraków
 • Transfer flygplats-hotell, t/r 
 • 2 övernattningar (ev. extra övernattning mot tillägg)
 • Frukostbuffé 
 • 2 st middagar (dricka ingår ej)
 • Wifi 
 • Turistskatt

Spapaket enligt nedan: 

 • Ayurvedisk massage eller Hot Stone massage
 • Fri tillgång till hotellets Spa & Wellness: pool, jacuzzi,torr-, ångbastu fitnessrum
 • 10% på övriga spabehandlingar när du anger Polen Spa & Hälsoresor

 

Utflykter
Besök Kraków med svensktakande turistguide!


På alla vara paket-resor till Kraków finns det möjlighet att boka auktoriserad svensktalande turistguide för stadsvandring i Gamla stan, det Kungliga Slottet och Katedralen på Wawelkullen och de judiska distrikten Kazimierz. Vill du besöka Auschwitz- Birkenau-museum eller det unika Kungliga Saltgruvan Wieliczka med svensktalande turistguide fråga oss om tillgänglighet och pris. Priset beror på antal personer i gruppen, men det finns också möjlighet att boka privat guide.  

Övrig information

Uppgradera ditt boende

Premium rum ( 23-29 m2) - tillägg med 330 kr/ natt

Svit (28m2) med utsikt mot Wilsa-floden 660 kr/ natt

Bagage

I paketpriset ingår handbagage som är 40 x 20 x 25 cm och det är gratis. Handbagaget är dock inte stort och vi rekommenderar att ta med en extra väska per person. Det billigaste alternativet för en extra väska är inom priority-tjänsten. 

Denna extra kostnaden för 1 person tur och retur blir ca 450-550 kr och då ingår förbokat flygstol också. Väskan får vara 55 x 20 x 40 cm (inklusive hjul om det är en rullväska) och får inte väga mer än 10 kg.  Läs mer om Priority och extra babage här: https://www.ryanair.com/se/sv/praktisk-info/hjalpcentral/fragor-och-svar/Bagage/Kan-jag-fortfarande-kopa-prioriterad-ombordstigning

Om ni önskar en extra väska eller förbokat flygstolsplats kryssar ni för de alternativen i bokningsformuläret i samband med bokning av resan.

 

 

SPA & WELLNESS

Spapaket enligt nedan: 

 • Ayurvedisk massage eller Hot Stone massage
 • Fri tillgång till hotellets Spa & Wellness: pool, jacuzzi,torr-, ångbastu fitnessrum
 • 10% på övriga spabehandligar

Spa och Wellness

Här får hotellets gäster grattis tillgång till:

 • pool med flera funktioner som vattenstrålar, geyser, motström och nisch
 • jacuzzi med havsvatten
 • torr- och ångbastu
 • gym

Hotellets Spa & Wellness  zon rekommenderar jag varmt att besöka inte minst för det stora urvalet av olika massagetekniker, orientaliska spa ritualer och olika sorts kroppsbehandlingar. Oavsett om ni är äldre eller yngre, kvinna eller man, hittar ni säker någon skön massage eller behandling som passar just era behov och önskemål.

Massage

Relaxing massage - en hel- eller delkroppsmassage som utförs med mjuka, flytande rörelse med gnidning och knådning i ett rum med levande ljus och avslappnade musik.

BioOleo Massage - eneromassage som är föryngrande för huden. Här används 100% naturprodukter som är parabenfria och lämpade för allergiker. Sötmandelolja som massören använder har regenererande och slätande effekt på huden.

Hot Stone Massage – en avslappnande massage med uppvärmda basaltstenar för att balansera flödet av positiv energi. Det har en lugnande påverkan och minskar stress och muskelspänningar.

Sportmassage – en kraftigare kroppsmassage med klassiska rörelser.

Aromatisk massage – denna massage utförs med hjälp av eteriska oljor och på så sätt kombineras massagen med aromaterapi som bidrar till djupare avslappning, lindring av huvudvärk, muskelvärk samt sömnlöshet och allmän depression.

Galaxy massage – en mycket trevlig massage med varma aromatiska oljor och vissa massagetekniker från sportmassage (stretching).

Ayurvedisk massage – en behandling som är baserad på den indiska alternativmedicineringens läkekonst som påverkar vårt fysiska, mentala och andliga tillstånd.

Fotmassage med zonterapi - denna behandling  grundar sig på principen att det finns zonr eller reflexpunkter i fötterna som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen.

Thai Massage – djupvävnadsmassage som är en kombinations av djup tryck och stretching av hela kroppen. Denna massage hjälper att lösa spänningar i muskler, leder och senor.

Kosmetisk massage – utförs främst på ansiktet, hals och dekolletaget för att minska muskelspänningar och förbättra hudens elasticitet.

Huvud- och ansiktsmassage

Massage för gravida

BOKA PAKET

Ni kan boka er resa på vår hemsida, via telefon eller skicka oss ett sms.

OBS! Innan du bokar din resa förbered ditt pass som du behöver att ha framför dig när genomför din bokning. Flygbolagen kräver att ditt namn är rättstavat, så som det står i ditt pass.
Uppgifter om resan
Kontaktuppgifter

Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Om ett svar ej har kommit er tillhanda inom 48 timmar kontrollera din skräppost.

Finns inte svar från oss i skräpposten ring oss på +46(0) 709-111433 (månd - fredag 09:00 - 17:00) (lörd 10:00- 14:00, söndag stängd)