pris per person Från 3 980 kr
Romantisk spa
Pool Hotel Faltom Spa
Vattenkaskad

Världens massage-paket inkl. halvpension/ 3 dgr +

Gdynia

Unna er det lilla extra för kropp och själ och res på en prisvärd och välgörande massage-paketresa till en av Polens största Spa & Wellness Centrum på ett 4-stjärnigt hotell i Gdynia som tillsammans med Gdańsk och Sopot bildrar  den välbesökta Trestaden i Polen. Njut av avslappnande massage, sköna spa-behandlingar och hotellets mysiga Aqua Centrum. Avsluta er harmoniska dag med en god middag på hotellets restaurang. Det är ni värda!

Pris 

För en person i delat dubbelrum vid 2 st som utnyttjar spapaket 

3 980 kr/ person/ gäller vid ankomst på söndag, måndag, tisdag och onsdag

4 580 kr/ person/ gäller vid ankomst på torsdag, fredag, lördag

4 980 kr/ person under hela juli och augusti (exkl.1-4.07)

För en person i dubbelrum exkl. spapaket (frukost och middagar ingår)

2 810 kr/ person/ gäller vid ankomst på söndag, månda, tisdag och onsdag

3 690 kr/ person/ gäller vid ankomst på torsdag, fredag, lördag

3 890 kr/ person under hela juli och augusti (exkl.1-4.07)

En extara natt kostar 1 100 kr per dubbelrum inkl. frukost och middag för två (söndag, måndag, tisdag, onsdag) 

En extara natt kostar 1 250 kr per dubbelrum inkl. frukost och middag för två (torsdag, fredag, lördag) 

En extara natt kostar 1 750 kr per dubbelrum inkl. frukost och middag för två (july, augusti)

 

I priset ingår
 • Flyg t/r från Stockholm Skavsta, Göteborg, Malmö, Oslo - Gdańsk
 • Taxitransfer flygplats-hotell-flygplats
 • 2 övernattningar i bekvämt dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • 2 middagar
 • Sött överraskning på rummet vid ankomsten 
 • Badrock på rummet (endast för vuxna)

SPA-behandlingar enligt följande:

 • Klassisk ryggmassage 
 • Indisk avslappnande massage "Ayurveda-Abyanga"
 • Indisk huvudmassage med akupressur – 25 min.
 • Bastuvärld - infraröd bastu med ett glas fruktjuice (50 min), tillgång till  torr- och ångbastu, pool med hydromassage
 • Doftseanser i torrbastu mellan kl. 18.00-21.00 (30 min.)
 • Saltgrotta (seans - 45 min.)

 Priset omfattar dessutom:

 • 50 min bowling eller biljard (per rum)
 • Aqua Centrum: pool, 2 st jacuzzi, finsk bastu, bastu med vattenånga, infraröd bastu, styrketränings-och motionscenter och Studio Cardio
 • Fri tillgång till hotellets gym
 • Lekrum för barn (200 m2) pool, klättervägg, Play Station, Wii Play, spel och leksaker
 • Inträde till hotellets nattklubb (lördagar)
Övrig information

Check in på hotellet kl 15:00 och check out kl 12:00

Flyg från Stockholm Skavsta, Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup, Oslo till Gdańsk Lech Walesa flygplats.

Bagage

I paketpriset ingår handbagage som är 40 x 30 x 20 cm och det är gratis. Handbagaget är dock inte stort och för 3 nätter rekommenderar vi att ta med en extra väska per person. Det billigaste alternativet för en extra väska är inom priority-tjänsten. Kostnaden för 1 person tur och retur blir ca 250 kr (125 kr per väska och en väg, priset kan vara högre beroende på sträckan).  Väskan får vara 55 x 40 x 23 cm (inklusive hjul om det är en rullväska) och får inte väga mer än 10 kg. Med priority har ni också rätt att stiga först ombord.  https://wizzair.com/sv-se/information-och-tjanster/wizz-tjanster/wizz-priority  

Gällande sittplatser

Flygstol kostar inget extra om man låter Wizzair välja slumpmässiga platser 48 timmar innan avresan men då är det ingen garanti att de automatiskt tilldelade platser kommer att vara bredvid varandra. Vill ni sitta bredvid varandra under resan behöver vi boka era sittplatser mot extra betalning som Wizzair kräver. Detta kostar från 45 kr och uppåt per sittplats och en väg men vi håller oss till det lägsta prisalternativet om inget annat önskas.

Om ni önskar en extra väska eller förbokat flygstolsplats kryssar ni för de alternativen i bokningsformuläret i samband med bokning av resan.

 

SPA & WELLNESS

Denna spa -och rekreations-zon är en av Polens största och bästa SPA & Wellness Centrum som ligger på en yta av 2100 kvm och inkluderar bl.a. 20-tal behandlinsrum. Hälso- och skönhetskliniken erbjuder över 150 olika ansikts- och kroppsbehandlingar. Personalen är välutbildad och lyhörd för gästernas behov och önskemål. Här används världskända produkter som Academie, Pevonia Botanica, Isabelle Lancray samt Thalion. Du kan även få behandling med botox, mikrodermabrasion och permanent makeup.

Kroppsvårdscentret
Här erbjuds det: klassisk massage, massage med varma stenar, San Shui – massage med varma stämplar; SPA-kapsel, saltbad med hydromassage, elektroterapi, hydroterapi, rörelseterapi, laserterapi, magnetterapi, ultraljud, gym, vacu well och saltgrotta, mm.

Rekreations Centrum
Denna härliga zon är stor och består av: pool med vattenrutschbanor, bastu, ångbad, bubbelpool, solarium och solbänkar, styrketräning, bowling med 4 banor, squash, 3 biljardbord, gympa, vattengympa, step och spinning.

Lekzon för barn
Det finns också en stor och härlig lekzon för barn som ligger på en yta av 200 m2 och erbjuder: pool, klättervägg, Play Station, Wii Play, spel och leksaker m.m. Här erbjuds också barnpassning mot en liten kostnad

BOKA PAKET

Ni kan boka er resa på vår hemsida, via telefon eller skicka oss ett sms.

OBS! Innan du bokar din resa förbered ditt pass som du behöver att ha framför dig när genomför din bokning. Flygbolagen kräver att ditt namn är rättstavat, så som det står i ditt pass.
Uppgifter om resan
Kontaktuppgifter

Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Om ett svar ej har kommit er tillhanda inom 48 timmar kontrollera din skräppost.

Finns inte svar från oss i skräpposten ring oss på +46(0) 709-111433 (månd - fredag 09:00 - 17:00) (lörd 10:00- 14:00, söndag stängd)