Skräddarsydda - grupp

Våra specialister skräddarsyr en gruppresa efter era behov och önskemål

Vi på Polen Spa & Hälsoresor är specialister inom olika område. Vi känner väl till polska traditioner och sedvänjor samt det stora utbudet av spa och hälsocenter med de välgörande behandlingarna.

Spa & Hälsa

Vi ordnar gruppresor för avkoppling på fina spahotell antingen i city eller på en ort i natursköna områden. Vi skräddarsyr måbra- och rehabiliteringsresor till de bästa och mest välrenommerade hälsocentra. Vid behov ordnar vi en svensktalande reseledare eller en tolk.

Kultur & Historia

Polen har flera intressanta och sevärda platser som blev inskrivna på Unescos världsarvlistan. Gamla stan i Kraków och Warszawa, Auschwitz- Birkenau museet, de judiska kvarteren i distriktet Kazimierz i KrakówKungliga Saltgruva Wieliczka, Slottet på Wawel-kullen i Kraków och Europas största riddarborg som finns i Malbork, inte långt ifrån vackra historiska Gdańsk, är bara några av dem. Våra specialister inom detta område känner mycket väl till de alla och anordnar med glädje en resa med en svensktalande turistguide inkluderat.

Kick-off

Vi planerar kvalitativa kick-off resor till bra priser. Er tid fördelas mellan nytta och nöje enligt era behov och önskemål. Vi kan också ordna intressanta studiebesök på polska företag om det är något ni är intresserde av.  

Svensexa, möhippa

Vi tycker dessutom att det är otroligt kul att fixa en oförglömlig svensexa eller möhippa med massor av spännande upplevelser.

Tveka inte, hör av er idag! Vi lämnar en offert inom 24-48 timmar.

Ring oss

Mobil: 0709-111433

Eller skriv till: info@polenspa-halsoresor.se