Palace Alexandrinum ****

Warszawa
Lyxigt spahotell i ett grönt och lugnt området utanför Warszawa

Alexendrinum Palace är ett perfekt hotell för dig som vill komma bort från vardagen och slappna av i ett par dagar. Hotellet ligger en bit utanför Warsawas centrum i en slottliknande herrgård som är omgiven av lugnande grön natur. Platsen har mycket historik bakom sig och en herrgård byggdes första gången åt den siste kungen, Stanisław II August Poniatowski, av det polsk-litauiska samväldet. Herrgården brann ner 1944 och en ny herrgård byggdes och är idag hotellet.

Hotellet har sin historiska charm och är fylld av vackra detaljer och elegans. Inredningen och temat ger en sagolik känsla och man kan drömma sig tillbaka till en annan tid. Herrgården har en stor trädgård och flera terrasser med utemöbler där man kan njuta av naturen och solen under sommarhalvåret.

Ovanliga aktiviteter som ridskola på stallet finns tillgängliga på hotellet för det som är intresserade av att testa något nytt. Hotellet erbjuder även cykeluthyrning för en cykeltur genom det blomstrande och gröna området runt hotellet.

 

Rum

Rummen har en antik och harmonisk inredning som ger känslan av en annan tid precis som hela hotellet. Rummen kan variera lite i inredning och planering men är snarlika till stor del. Alla rum är utrustade med platt-tv, WiFi-uppkoppling, värdeskåp och telefon. Rummen har ett eget badrum som har duschkabin och hårtork.

Restaurang

Hotel Pałac Alexandrinum förför med komfort och elegans i varje steg. Men Tremo Restaurant imponerar inte bara med sin eleganta interiör utom framför allt med sina välsmakande rätter. Restaurangen är döpt efter kocken Paul Tremo som tjänade kungen Stanisław II August Poniatowski. Tremo serverar ett stort utbud av kontinentala måltider, snacks och desserter som passar dem allra flesta. Alla måltider planeras av en erfaren kock och är gjorda på färska och regionala, närproducerade varor.

Spa och Wellness

Här kan ni koppla av i ett härligt poolområde med mycket ljusinsläpp eller i en bubblande jacuzzi eller bastu.

Denna exklusiva spazon erbjuder välgörande spabehandlingar i form av ansikts- och kroppsvårdbehandlingar samt ett brett urval av massage. Alexandrinums erfarna och högkompententa kosmetologer och terapeuter tar hand om sina gäster på ett professionellt och vänligt sätt.

Varje besökare kan förvänta sig en individuellt anpassad skönhets- eller kroppsvårdbehandling. Kosmetologer utgår från gästernas personliga önskemål, hudens behov och hälsotillståndet. Här används högkvalitativa naturprodukter av märke Aromatherapy Associates som innehåller extrakt från näringsrika växter från hela världen.

  • Ansiktsmassage 30 min
  • Ryggmassage 30 min
  • Klassisk massage, helkropp 60 min
  • Aromatisk massage 60 min
  • Djupt avspännande massage 60 min
  • Sport-masssage 60 min
  • Stone-massage 60 min
  • Stearinljus-massage 60 min
  • Hawaiisk massage - Lomi Lomi 60 min