pris per person Från 4 350/ 4 dgr
Gdansk ul. Dluga
Spabehandling för två, Hotel Almond
Ladies spa, hotel Almond
Hotelltes pool
Romantisk middag

Lyxig och prisvärd spaweekend för två/4 dgr/ i Gdańsk-Centrum

Gdańsk

Mycket värde för pengarna!

Unna dig en härlig spaweekend-resa på ett 4-stjärnigt hotell med en härlig Spa & Wellness-zon, bara 200 m från Gamla Stan i Gdańsk.

Pris
Pris per person (från) 01.01- 31.03  31-03 - 30.04
Pris pers/dubbelrum  4 350 kr 4 680 kr

Detta är en spapaket-resa skapad för er som vill hålla kostnader nere samtidigt som ni vill unna er en skön upplevelse där både behandlingar, tillgång till rekreationsavdelning och en lyxig middag ingår. Är ni ett par som vill uppleva en romantisk spaupplevelse eller kanske ett par- eller flera väninnor som längtar efter avkoppling från en stressig vardag och vill unna er en härlig spaweekend, då är detta val givet. 

Miljöombyte

Den otroligt vackra Gamla staden i Gdańsk med sina majestätiska hus bjuder in till härliga promenader. Och för er som är intresserade av shopping finns den supermoderna, nybyggda Shopping Galleria Forum som ligger bara på 5 minuters promenadavstånd från hotellet.

I priset ingår
  • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Malmö till Gdańsk 
  • Taxitransfer flygplats-hotell, t/r 
  • 3 övernattningar 
  • Generös frukostbuffé 
  • 1 x middag a la carte – 1 st vouchers värde 90 pln/ person
  • Wifi
  • Fri parkering

Spa-paket enligt nedan:

  • 1 delkroppsmassage per person (25 min)
  • Fri tillgång till hotellets Spa & Wellness (pool, jacuzzi, ångbastu, torrbastu)
  • 5% rabatt på övriga spabehandlingar när du anger Polen Spa & Hälsoresor

 

Övrig information

OBS: Denna budgetpaket-resa arrangeras inte under högsäsong i juli och augusti. Vid sen bokning kan priset för flygbiljetter vara högre vilket i sin tur påverkar paketpriset. Därför rekommenderar vi att boka resan i god tid före planerad vistelse i Polen.

Flyg från Stockholm Skavsta, Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup, Oslo till Gdańsk Lech Walesa flygplats.

Bagage

I paketpriset ingår handbagage som är 40 x 30 x 20 cm och det är gratis. Handbagaget är dock inte stort och för 3 nätter rekommenderar vi att ta med en extra väska per person. Det billigaste alternativet för en extra väska är inom priority-tjänsten. Kostnaden för 1 person tur och retur blir 250 kr (125 kr per väska och en väg). Väskan får vara 55 x 40 x 23 cm (inklusive hjul om det är en rullväska) och får inte väga mer än 10 kg. Med priority har ni också rätt att stiga först ombord.  https://wizzair.com/sv-se/information-och-tjanster/wizz-tjanster/wizz-priority  

Gällande sittplatser

Flygstol kostar inget extra om man låter Wizzair välja slumpmässiga platser 48 timmar innan avresan men då är det ingen garanti att de automatiskt tilldelade platser kommer att vara bredvid varandra. Vill ni sitta bredvid varandra under resan behöver vi boka era sittplatser mot extra betalning som Wizzair kräver. Detta kostar från 45 kr och uppåt per sittplats och en väg men vi håller oss till det lägsta prisalternativet om inget annat önskas.

Om ni önskar en extra väska eller förbokat flygstolsplats kryssar ni för de alternativen i bokningsformuläret i samband med bokning av resan.

 

SPA & WELLNESS
Hotellts Spa & Wellness

Hotelets Spa har förberett ett brett utbud av spatjänster. Här erbjuds det olika typer av massage, doftande ritualer för kroppen, föryngrande och förskönande ansiktsbehandlingar samt vårdbehandlingar för händer och fötter.

Hotelets Spa utgörs av fem bekvämt utrustade behandlingsrum. Däribland finns det ett behandlingsrum för par och ett professionellt utrustat manikyr- och pedikyrrum. Detta kompletteras med ett avkopplingsrum där man kan koppla av efter sin behandling med en kopp aromatiskt grönt te och förlänga de positiva upplevelserna.

Här är man mycket mån om en hög standard på sina tjänster samt kunders komfort och trygghet. Därför består spa-personalen endast av kvalificerade specialister, dvs. massörer, fysioterapeuter och kosmetologer. För er hälsas och välbefinnandes skull användes kosmetika som har tillverkats av naturliga ingredienser som är fria från skadliga och kemiska ämnen och konserveringsmedel. Kvaliteten på behandlingar garanteras av de omsorgsfullt utvalda lyxmärkena såsom: Decleore, Herla, The Secret Soupe, Rosafilo, Dermaoxy.

Wellness

Hotellets wellness-avdelning erbjuder en modern wellness-zon med en bassäng och jacuzzi, ångbad samt torrbastu. Bassängen är den enda i Trestaden som inte är klorerad utan den rengörs med silverkoloid. Den är 1,35 m djup, 15 m lång och 6 m bred. Bassängen är utrustad med extra attraktioner, dvs. en jetström (motström) och två vattenfall (apparater för vattenmassage). Här hålls vattentemperaturen i bassängen på 29,7 grader Celsius. Almond Spa & Wellness förfogar över en rymlig torrbastu där temperaturen håller sig på 90-100 grader Celsius. Till gästernas förfogande finns eteriska oljor som förstärker bastuns

BOKA PAKET

Ni kan boka er resa på vår hemsida, via telefon eller skicka oss ett sms.

OBS! Innan du bokar din resa förbered ditt pass som du behöver att ha framför dig när genomför din bokning. Flygbolagen kräver att ditt namn är rättstavat, så som det står i ditt pass.
Uppgifter om resan
Kontaktuppgifter

Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Om ett svar ej har kommit er tillhanda inom 48 timmar kontrollera din skräppost.

Finns inte svar från oss i skräpposten ring oss på +46(0) 709-111433 (månd - fredag 09:00 - 17:00) (lörd 10:00- 14:00, söndag stängd)