pris per person Från 3890/ 4 dgr

Lyxig och prisvärd sparesa för två/4 dgr/ i Gdańsk på 5-stjärnigt hotell

Gdańsk

Mycket värde för pengarna! Unna dig en härlig spapaket-resa på ett 5-stjärnigt spahotell i en grön och lugn stadsdel i vackra Gdańsk. 

Pris
Period 01.01-31.04 01.05- 31.06 och 01.09- 15.10 16.10-31.12
Pris pers/dubbelrum från 3890 kr  från 4660 kr från 3890 kr

Detta är en spapaket-resa skapad för er som vill hålla kostnader nere samtidigt som ni vill unna er en lyxig skön upplevelse där både behandlingar, tillgång till rekreationsavdelning och en lyxig middag ingår. Är ni ett par som vill uppleva en romantisk spaupplevelse eller kanske ett par- eller flera väninnor som längtar efter avkoppling från en stressig vardag och vill unna er en härlig spaweekend, då är detta val givet. 

Ni bor på ett elegant 5* hotell beläget i ett idylliskt och rogivande grönområde där lugn och harmoni prioriteras. Det är endast en taxiresa på 15 minuter till den vackra Gamla staden i Gdańsk  eller till den trendiga kurorten Sopot. Taxiresor i Polen är mycket prisvärda. På detta hotell kan jag varmt rekommendera Restarang 1611 som är beläget i ett hus från år 1611 och har en elegant interiör. Här är maten förstklassig!

 
I priset ingår
 • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Malmö till Gdańsk 
 • Taxitransfer flygplats-hotell, t/r 
 • 3 övernattningar på femstjärnigt hotell
 • Generös frukostbuffé 
 • 1 trerätters middag per person (valfri dag)
 • Fri tillgång till hotellets Spa & Wellness (pool, bastuvärld, jacuzzi, sunarium, relaxavdelning och studio cardio) 
 • Wifi
 • Fri parkering

Spa-paket enligt nedan

1 valfri delkroppsmassage per person från listan nedan: 

 • 25 min klassisk massage 
 • 25 min aroma massage 
 • 25 min avslappnande massage 

Dessutom anger ni Polen Spa & Hälsoresor får ni 10 % rabatt på övriga spabehandlingar.

Övrig information

OBS: Denna paketresa arrangeras inte under högsäsong i juli och augusti. Vid sen bokning kan priset för flygbiljetter vara högre vilket i sin tur påverkar paketpriset. Därför rekommenderar vi att boka resan i god tid före planerad vistelse i Polen.

Flyg från Stockholm Skavsta, Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Malmö Sturup till Gdańsk Lech Walesa flygplats.

Bagage

I paketpriset ingår handbagage som är 40 x 30 x 20 cm och det är gratis. Handbagaget är dock inte stort och för 3 nätter rekommenderar vi att ta med en extra väska per person. Det billigaste alternativet för en extra väska är inom priority-tjänsten. Kostnaden för 1 person tur och retur blir 250 kr (125 kr per väska och en väg). Väskan får vara 55 x 40 x 23 cm (inklusive hjul om det är en rullväska) och får inte väga mer än 10 kg. Med priority har ni också rätt att stiga först ombord.  https://wizzair.com/sv-se/information-och-tjanster/wizz-tjanster/wizz-priority  

Gällande sittplatser

Flygstol kostar inget extra om man låter Wizzair välja slumpmässiga platser 48 timmar innan avresan men då är det ingen garanti att de automatiskt tilldelade platser kommer att vara bredvid varandra. Vill ni sitta bredvid varandra under resan behöver vi boka era sittplatser mot extra betalning som Wizzair kräver. Detta kostar från 45 kr och uppåt per sittplats och en väg men vi håller oss till det lägsta prisalternativet om inget annat önskas.

Om ni önskar en extra väska eller förbokat flygstolsplats kryssar ni för de alternativen i bokningsformuläret i samband med bokning av resan.

Tillägg: 

En extra natt kostar 980 SEK per rum

Barn upp till 6 år bor gratis i föräldranas säng.

Barn 7-12 år – 230 kr extra

Barn över 13 är -460 kr extra

Husdjur accepteras på detta hotell och kostar 425 kr per dygn.

SPA & WELLNESS

Spapaket enligt nedan

1 valfria delkroppsmassage per person från listan nedan: 

 • 25 min klassisk massage 
 • 25 min aroma massage 
 • 25 min avslappnande massage 

Dessutom anger du Polen Spa & Hälsoresor får du 10 % rabatt på övriga spabehandlingar.

SPA & Wellness

Inom hotellets Spa & wellness-zon finns en 15-meter lång inomhuspool, jacuzzi, torr- och ångbastu, ett gym, och en konstgjord strand. I receptionen kan du boka massage- och ansiktsbehandlingar. Hotellet erbjuder även cykeluthyrning och det finns möjlighet att delta i stavgång. På detta Spa får ni ett brett utbud av ansikts- och kroppsbehandlingar samt ett brett urval av olika massagetekniker. 

BOKA PAKET

Ni kan boka er resa på vår hemsida, via telefon eller skicka oss ett sms.

OBS! Innan du bokar din resa förbered ditt pass som du behöver att ha framför dig när genomför din bokning. Flygbolagen kräver att ditt namn är rättstavat, så som det står i ditt pass.
Uppgifter om resan
Kontaktuppgifter

Om du anger din egen e-postadress kommer även en kopia av din förfrågan skickas till dig.

Om ett svar ej har kommit er tillhanda inom 48 timmar kontrollera din skräppost.

Finns inte svar från oss i skräpposten ring oss på +46(0) 709-111433 (månd - fredag 09:00 - 17:00) (lörd 10:00- 14:00, söndag stängd)