Hotel Unicus ****

Kraków
Elegant boutiquehotell

Hotel Unicus**** är ett 4-stjärnigt boutiquehotell som präglas av modern interiör i fullständig harmoni med en historisk byggnad. Detta hotell är så elegant och fräscht att jag mer än gärna återkommer hit när jag är på ett kortare besök i Kraków.

Rum

Hotellet erbjuder 35 rum i kategorierna: lux dubbelrum, dubbelrum och enkelrum, där 58 gäster kan bo riktigt bekvämt. Rummen är snyggt inredda och alla är luftkonditionerade och helt rökfria. Rummen på Hotel Unicus**** har dockningsstation för iPod och iPhone, samt LCD-TV satellitkanaler. Här finns också kaffe- och tekokare samt en minibar. Gratis WiFi erbjuds också.

Restaurang

Här serveras mat av internationell karaktär med polsk touch och en rikedom av smaker. Bor du på Hotel Unicus**** bör du absolut testa hotellets restaurang. Jag kan varmt rekommendera min favorithuvudrätt, fasan som är utmärkt tillagad med spännande tillbehör.

Spa och Wellness

Bastu och gym

Hotellets gäster har gratis tillgång till torrbastu och ett minde hotellgym. 

Spa & Wellness på Hotel Unicus Palace*****

Mot en avgift på 60 zloty får gästerna 2 timmars tillgång till systerhotellet Hotel Unicus Palace***** unika Spa & Wellness-zon. Hotellet är beläget alldeles i närheten, på andra sidan gatan. I priset ingår morgonrock, handduk och tofflor.

Denna spazon är verkigen något man inte träffar på ofta. Besöket här lämnar ingen utan en känsla av förtjusning och skön avkoppling i denna unika miljö.  Denna unika spazon är beläget i källarvalvet inom byggnadens historiska väggar av oputsad tegel och med stämningsfull belysning. Här får ni garanterat förnyade krafter efter en dag av strövande på Krakóws gator eller varför inte ta ett dopp i den underbara poolen redan tidigt på morgonen. Förutom denna härliga simbassäng kan du även njuta av  jacuzzi, torr- eller ångbastu och varfrö inte koppla av i en saltgrotta där du andas in ren luft  med salter och mineraler som är nyttiga för din hälsa. Till gästernas disposition finns även ett litet gym.

Här hittar ni också ett brett utbud av massage samt unika behandlingar och ritualer som utförs med högkvalitativa produkter.

Massage
  • Klassisk massage (60 min)
  • Anit-cellulite chinese cupping massage (45 min)
  • Modelleringsmassage (60 min)
  • Nacke,- fot,- huvud- och handmassage (45 min)
  • Avslappnande massage (60 min)
  • Aromatisk massage med eteriska oljor (60 min)
  • Fotmassage- reflexoterapi  (30 min)