Hotel Marriott Resort & Spa ****

Sopot
Hotel Marriott är något mer än bara ett hotell

Detta är också en av Polens största spa-anläggningar. Långt bort från stadens stressiga liv är det vackert placerat precis vid strandpromenaden. Det är här du får en möjlighet att regenerera din kropp och vila till ljudet av havsvågor.

Sopot Marriott Resort & Spa kombinerar skandinavisk och regional arkitektur. Det är känt för sitt otroligt lyxiga Spa, moderna rum, lägenheter och ett underbart läge vid den flera kilometerlånga vita sandstränden med en ljuvlig grön park intill som oavsettett tiden på året välkomnar till sköna och hälsosamma promenader, eller en skön jogging runda.

Rum

Hotellet erbjuder 145 rum - sviter, som inkluderar rökfria rum, rum för familjer och rum med faciliteter för funktionshindrade. Alla rum och sviter är luftkonditionerade och elegant inredda. Varje rum har TV, skrivbord, minibar, WiFi och ett modernt badrum. Från rummens fönster och balkonger har du utsikt över havet eller de grönskande områdena.

Gästerna har gratis tillgång till spaavdelning, pooler och bastu. Sopot Marriott Resort & Spa erbjuder fyra mysigt belysta swimmingpooler med vattenstrålar. Det fina med denna anläggning är en takpool som är tillgänglig under högsäsong för personer över 16 år. För barn finns det spelrum och en utomhuslekplats.

Restaurang

Det finns två restauranger på hotellet: Mera Brasserie och Pescatore. Brasserie serverar en frukostbuffé. 

Restaurangen Pescatore ligger på hotellets första våning och här erbjuds det både mellanhavsrätter som klassiska polska rätter som uppskattas både av hotellets gäster som besökare från Sopot. Pescatore-restaurangen är elegant inredd och är dessutom den perfekta platsen för ett romantiskt möte, tjejmiddag eller en affärsmiddag. Restaurangen är öppen för gäster över 16 år.

Spa och Wellness

Denna anläggning är mycket stolt över sin SPA & Wellness-avdelning som har ett rikt utbud av 35 behandlingsrum och 4 pooler.

På MERA SPA blir du omhändertagen av personal som brinner för sitt arbete. Varje gäst behandlas med full uppmärksamhet och förståelse. Ett brett utbud av behandlingar finns på hotellet, inklusive bl a:

·       avslappnande aromaterapi massage

·       kroppsmassage med bärnsten

·       anti-stress Touch – avslappnande, nack- och huvudmassage

Du får också möjlighet till aqua aerobic- och yogaklasser och cykeluthyrning till en mindre avgift.