Hotel Legend ***

Kraków
Mysigt nyrenoverat 3 * hotell i Centrum av Kraków

Detta är ett hotell av bättre 3-stjärnig standard. Hotellet är beläget i en historisk byggnad där ni kan beundra alla de små historiska detaljer som väl inkomponerades i hotellets  moderna interiör.

Hotel Legend*** är en idealisk plats för er som vill uppleva den charmiga gamla delen av Kraków. Det ligger i ett historiskt hus på fyra våningar, här finns hiss och luftkonditionering. Hotellet är anpassat för personer med funktionshinder.

Rum

Hotellet  erbjuder 100 bekväma rum i fyra kategorier: Standard, Premium, Suite lägenheter och Economic.

Standard - har gratis Wi-Fi, satellit-TV, LCD 42 " med radio, värdeskåp, skrivbord, telefon, te- och kaffeset. Det finns också fjärrstyrd luftkonditionering och uppvärmning. Badrummet är utrustat med dusch, hårtork, handdukar och toalettartiklar.

Premiumrum -  utrustat som Standardrum men är lite större till ytan. Här ingår även kostnadsfri rumservice, dagstidning, tvätt och strykning.

Suite - ett rymligt rum med vardagsrum och ett sovrum, badrum och en extra toalett. Utrustning och service som för Standardrum.

Economic  - ett mindre rum med en enkelsäng, gratis Wi-Fi, satellit-TV, LCD 42 " med radio, värdeskåp, skrivbord, telefon, te- och kaffekokare. Det finns också fjärrstyrd luftkonditionering och uppvärmning. Badrummet är utrustat med dusch, hårtork, handdukar och toalettartiklar.

Rökning är inte tillåtet i någon av rummen. 

Restaurang

Restaurang Bistro Beta serverar mat på hög nivå. Vi rekommenderar verkligen att prova maten på denna restaurang. Chefskocken Filip Stępień är mycket kompetent inom sitt område, och har deltagit i flera gastronomiska tävlingar, bland annat en av de mest prestigefyllda gastronomiska tävlingarna i Polen - L'Art de la cuisine Martell, där han tog en av de ledande platserna. Chefskocken specialitet är polska kötträtter. Restaurangens meny är kort men välkomponerad, här finns något för alla, förutom vällagade kötträtter finns även något för vegetarianer och den som äter glutenfritt.

Denna restaurang är liten och charmig och en av de bästa i Kraków.

Spa och Wellness

Tillgång till Spa & Wellness på Hotel Unicus Palace***** och Hotel Copernicus*****

Hotellet Legend har ingen spa- eller rekreationszon men Polen Spa & Hälsoresor har ordnat tillgänglighet för sina gäster till närliggande och mycket speciella Spa & Wellness oaser på 5-stjärniga hotell som vi har ett samarbete med.  Det finns två alternativ att välja bland:

Spa & Wellness på Hotel Unicus Palace*****

Detta hotell ligger på gatan ul. Floriańska 28, ca 1,5 km promenadavstånd från hotellet Legend förbi Mariakyrkan vid Stortorget eller med taxi ca 3 km (kostar inte många zloty). Denna rekreationszon är mycket charmig och värd att besöka för en skön avkoppling efter dagens aktiviteter eller på morgonen. Här kostar inträde 60 PLN och i priset ingår 2 timmars tillgång till denna härliga oas och lån av morgonrock och tofflor, (glöm ej badkläder).

Obs! Ni behöver boka inträde via oss men ni betalar i spaets reception. Ni kan boka besöket i samband med bokningen eller direkt hos gruppvärdinnan på plats i Kraków, se till att vara ute i god tid. Bokar ni via Polen Spa & Hälsoresor får ni dessutom 10 % rabatt på alla behandlingar.

Spa & Wellness på Hotel Copernicus*****

Detta hotell är beläget på gatan ul. Kanoniczna 16, ca 500 m promenadavstånd från Hotellet Legend.

Här finns ett annat fantastiskt Spa & Wellness-zon som är i särklass för sig, helt unik och värd att besöka även för den unika underjordiska miljöns skull, källarvalvet med bastu och pool.

Denna Spa & Wellness-zon får ni även tillgång till om ni bokar behandling. Bokar ni dessutom via oss får ni 10 % rabatt. Obs! Ni bokar via oss men betalar i spaets reception. Ni kan boka besöket samband med bokningen eller direkt hos gruppvärdinnan på plats i Kraków, - var ute i god tid så att ni inte riskerar att det blir fullbokat.

Glöm ej badkläder!