Hotel Galaxy ****

Kraków
Ett härligt 4-stjärnigt spa-hotell i Kraków

Detta hotell är ett bra val för er som gärna kombinerar vandring genom stadens historiska gator med avkoppling och återhämtning av krafter på hotellets spaavdelning. Efter en lång dag av aktiviteter i Kraków kan ni varva ner i hotellets Spa & Wellness zon där ni kan njuta av ett dopp i poolen, koppla av i en bubblande jacuzzi eller en varm bastu. Här finner ni ett stort urval av behandlingar och kan välja bland olika massagetekniker eller varför inte skämma bort huden med sköna och välgörande hudbehandlingar.

Rum

Hotellet erbjuder 205 rum i tre kategorier: Standard, Business Class och Suite

Standard är ett bekvämt rum med en queen size dubbelsäng (160x200cm) eller två separata sängar (90x200cm). Rummet kan även anslutas till ett annat rum i ett Standard eller Business Class rum med en bekväm soffa. På rummet ingår: grattis Wi-Fi och LAN, satellit TV med 32-tums LCD-TV och radio, värdeskåp, kylskåp, skrivbord, telefon, te och kaffe, fjärrstyrd luftkonditionering och uppvärmning. Badrummen är utrustade med nisch, hårtork, telefon, handdukar och exklusiva produkter.

Business Class är ett stort rum med en dubbelsäng (160x200cm) och kan anslutas till ett annat rum. Utrustat som Standardrum men här ingår även kostnadsfri rumservice, dagstidning, tvätt och strykning.

Suit är en rymlig hörnlägenhet med utsikt över floden Wisla. Sviten består av ett vardagsrum och ett stort sovrum med queen size dubbelsäng (180x200cm), badrum och separat toalett. I övrigt är utrustningen och service som för Business Class.

En del av rummen är anpassade för personer med rörelsehinder samt för personer med rullstol och kan anslutas till andra rum.

Restaurang

Andromeda Alfa restaurang serverar främst europeisk mat med de bästa råvarorna. Menyn domineras av fisk som lax, torsk och öring, utmärkt kött som nötköttfilé samt majskyckling, lamm och ostar. Det går att läsa om Andromeda Alfa  i den berömda Gault & Millau-guiden och kockarna på restaurangen är pristagare av kända kulinariska tävlingar som L'Art de la cuisine Martell eller Wine & Food Noble Night.

Spa och Wellness

Här får hotellets gäster gratis tillgång till:

  • pool med flera funktioner som vattenstrålar, geyser, motström och nisch
  • jacuzzi med havsvatten
  • torr- och ångbastu
  • gym

Vi rekommenderar varmt ett besök i hotellets Spa & Wellnesszon -  inte minst för det stora urvalet av olika massagetekniker, orientaliska sparitualer och olika sorts kroppsbehandlingar. Oavsett om ni är äldre eller yngre, kvinna eller man, hittar ni garanterat en skön massage eller behandling som passar just era behov och önskemål.

Massage

Massage - relaxing massage - en hel- eller delkroppsmassage som utförs med mjuka, flytande rörelse i ett rum med levande ljus och avslappnade musik.

BioOleo massage - eneromassage som är föryngrande för huden. Här används 100 % naturprodukter som är parabenfria och lämpade för allergiker. Sötmandelolja som massören använder har en regenererande och slätande effekt på huden.

Hot Stone Massage – en avslappnande massage med uppvärmda basaltstenar för att balansera flödet av positiv energi. Den har en lugnande påverkan och minskar stress och muskelspänningar.

Sportmassage – en kraftigare kroppsmassage med klassiska rörelser.

Aromatisk massage – denna massage utförs med hjälp av eteriska oljor och på så sätt kombineras massagen med aromaterapi som bidrar till djupare avslappning, lindring av huvudvärk, muskelvärk samt sömnlöshet och allmän depression.

Galaxy massage – en mycket behaglig massage som utförs med varma aromatiska oljor och vissa massagetekniker från sportmassage (stretching).

Ayurvedisk massage – en behandling som är baserad på den indiska alternativmedicineringens läkekonst som påverkar vårt fysiska, mentala och andliga tillstånd.

Fotmassage med zonterapi - denna behandling grundar sig på principen att det finns zoner eller reflexpunkter i fötterna som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen.

Thai massage – djupvävnadsmassage som är en kombinations av djup tryck och stretching av hela kroppen. Denna massage hjälper till att lösa spänningar i muskler, leder och senor.

Kosmetisk massage – utförs främst på ansikte, hals och dekolletaget för att minska muskelspänningar och förbättra hudens elasticitet.

Huvud - och ansiktsmassage

Massage för gravida