Hotel Almond Bussiness & Spa ****

Gdańsk
Modernt spahotell mitt i centrum av Gdańsk

Detta är ett modernt och elegant inrett hotell med mycket bra läge. Här finner du avkoppling samtidigt som du på bara några få minuter promenerar till Gdańsks historiska kärna, den långa gågatan med de stolta och otroligt vackra byggnaderna och de mest intressanta historiska sevärdheterna. Letar du efter lugn och avkoppling så är detta hotell i Gdańsk det bästa valet för dig.

Från hotellets uteserverig och den inglasade mysiga delen av restaurangen kan du njuta av utsikten över floden Motlawa. Hotellet har också ett perfekt läge för dig som gillar shopping. Stadens senast tillkomna shopping centrum, Galleria Forum ligger på knappa 400 m från hotellet.

Hotellets stora fördel är inte bara själva läget mitt i centrum utan också den moderna spadelen och det utsökta köket. Det 4-sjärniga Hotel Almond är ett ställe du kommar att trivas på.  

Rum

Hotel Almond erbjuder sina gäster en unik och modern interiör som skapades i den historiska kakao- och marsipanfabriken. Hotellet har rum i olikas storlekdar. Alla rum har luftkonditionering, satellit-TV, värdeskåp och minibar. Varje rum  har ett  bekvämt skrivbord och fri Wifi-uppkopling som skapar goda förutsättningar till arbete för hotellets affärsgäster. I badrumet hittar du gästrockar, kosmetiska assecoirer och naturkosmetik.

Restaurang

Restaurangen Magiel

Almond Hotel har en tvåvånings  restaurang som verkligen är speciell. Här kan du uppleva den levande matlagningen, dvs var och en av gästerna kan beskåda kockarnas arbete med egna ögon. Restaurangen specialiserar sig på regionala rätter, alla rätter tillagas på färska råvaror och säsongens grönsaker. Dessutom kan du smaka på de unika och läckra bakelser och tårtor som restaurangkonditorn förbereder för hotellets gäster.

Spa och Wellness

Almond Spa

Almond Spa har förberett ett brett utbud av spatjänster. Här erbjuds det olika typer av massage, doftande ritualer för kroppen, föryngrande och förskönande ansiktsbehandlingar samt vårdbehandlingar för händer och fötter.

Almond Spa utgörs av fem bekvämt utrustade behandlingsrum. Däribland finns det ett behandlingsrum för par och ett professionellt utrustat manikyr- och pedikyrrum. Detta kompletteras med ett avkopplingsrum där man kan koppla av efter sin behandling med en kopp aromatiskt grönt te och förlänga de positiva upplevelserna.

Almond Spa är mycket måna om en hög standard på sina tjänster samt kunders komfort och trygghet. Därför består spa-personalen endast av kvalificerade specialister, dvs. massörer, fysioterapeuter och kosmetologer. För er hälsas och välbefinnandes skull användes kosmetika som har tillverkats av naturliga ingredienser som är fria från skadliga och kemiska ämnen och konserveringsmedel. Kvaliteten på behandlingar garanteras av de omsorgsfullt utvalda lyxmärkena såsom: Decleore, Herla, The Secret Soupe, Rosafilo, Dermaoxy.

Wellness

Almond Wellness erbjuder en modern wellness-zon med en bassäng och jacuzzi, ångbad samt torrbastu. Bassängen är den enda i Trestaden som inte är klorerad utan den rengörs med silverkoloid. Den är 1,35 m djup, 15 m lång och 6 m bred. Bassängen är utrustad med extra attraktioner, dvs. en jetström (motström) och två vattenfall (apparater för vattenmassage). Här hålls vattentemperaturen i bassängen på 29,7 grader Celsius. Almond Spa & Wellness förfogar över en rymlig torrbastu där temperaturen håller sig på 90-100 grader Celsius. Till gästernas förfogande finns eteriska oljor som förstärker bastuns behandlingseffekt och som kan stänkas på stenarna. Ångbastun, där det finns bänkar med en turkosfärgad mosaik på, möjliggör avkoppling i doften av pepparmynta i temperaturen 45 grader Celsius.